+31 23 5476647 | info@cleanfountain.com

Created by Clean Fountain

Created by Clean Fountain

Om zwerfafval op een eenvoudige manier van het strand te kunnen opruimen, heeft Ruud Mudde van Clean Fountain de SANDCLEANR ontwikkeld. Met dit gereedschap kan zelfs het kleinste zwerfafval, zoals sigarettenpeuken snel en grondig uit het zand worden verwijderd.

Het idee voor dit product is ontstaan vanuit het feit dat Ruud zich verbaasde over de enorme hoeveelheid klein zwerfafval op de stranden waar hij kwam. Met zijn achtergrond als circulair ontwerper besloot hij het idee uit te gaan werken. De afgelopen jaren heeft hij samen met HTS-studenten het product steeds verder ontwikkeld en sinds 2018 is de SANDCLEANR een feit.

Waste no time
Met het motto ‘Waste no time’, wil Clean Fountain iedereen faciliteren om ‘iets te doen’ aan zwerfafval, waardoor de vervuiling van stranden en daardoor de zee stopt. De zwerfafvalproblematiek beperkt zich niet tot onze landsgrenzen. Daarom wil Clean Fountain de SANDCLEANR mondiaal beschikbaar maken.

SANDCLEANR & more
Naast de SANDCLEANR heeft Clean Fountain ook de WATERCLEANR ontwikkeld. Hiermee kan zwerfafval uit oppervlaktewater gemakkelijk worden verwijderd. Clean Fountain levert producten en oplossingen aan gemeenten, scholen en BSO, recreatie branche, sportverenigingen, horeca gelegenheden en schoonmaakbedrijven.

Meer informatie
Wil je meer weten over wat Clean Fountain voor jou kan betekenen of mogelijkheden bespreken voor een samenwerking? Neem dan contact op via het contactformulier.
Of volg al het nieuws over de SANDCLEANR en andere producten via facebook.com/sandcleanr of Instagram.com/sandcleanr.

Initiatieven
Clean Fountain is trotse sponsor van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2019 en is tevens partner van de Green Deal Schone Stranden.

Verder steunt Clean Fountain initiatieven als:
Juttersgeluk
De Groene Mug

Lees hier meer informatie over MVO door Clean Fountain.