Stranden zijn vervuild met enorm veel zwerfafval. Om dit op een eenvoudige manier op te kunnen ruimen heeft Ruud Mudde van Clean Fountain de SANDCLEANR ontwikkeld.

Met dit gebruiksvriendelijke lichtgewicht product kan zelfs het kleinste zwerfafval, zoals sigarettenpeuken snel en zorgvuldig uit het zand worden verwijderd.

Geschikt voor alle zandondergronden
De SANDCLEANR is in eerste instantie ontwikkeld om het zwerfafval op stranden op te ruimen, maar ook andere locaties zoals zandbakken, speeltuinen en andere recreatieplekken kunnen eenvoudig schoongemaakt worden met de SANDCLEANR.

Opruimerig type
Het idee voor dit product is ontstaan vanuit het feit dat Ruud zelf nogal een opruimerig type is en zich verbaasde over de enorme hoeveelheid klein zwerfafval op de stranden waar hij kwam. Met zijn achtergrond als circulair ontwerper besloot hij het idee in 2011 uit te gaan werken. De afgelopen jaren heeft hij het product steeds verder ontwikkeld en nu, eind 2018 is de SANDCLEANR een feit.

Wereldwijd
De SANDCLEANR is een wereldwijde primeur. Nooit eerder is er een product op de markt gebracht waarmee op een eenvoudige manier handmatig veel klein zwerfafval kan worden verwijderd uit zandondergronden. De SANDCLEANR kan écht het verschil gaan maken en de oplossing zijn voor schonere stranden, niet alleen in Nederland maar in de hele wereld.

Dat blijkt uit het feit dat de SANDCLEANR nog voor de lancering mee is gelift naar Mauritanië. Daar gaan ze het product gebruiken voor het opruimen van het zand in de Sahara.

Meer informatie
Wil je meer weten over wat de SANDCLEANR voor jou kan betekenen, mogelijkheden bespreken voor een samenwerking of wil je de SANDCLEANR meteen bestellen? Kijk dan op www.cleanfountain.com

Of volg al het nieuws over de SANDCLEANR via facebook.com/sandcleanr of Instagram.com/sandcleanr.